Hurtownia filcu Warszawa, geowłókniny Hurtownia Artykułów Technicznych

Oferta

Do kontaktu z żywnością

Płyty do kontakty z żywnością, posiadaja atest PZH, przeznaczone do stosowania w przemyśle mleczarskim, piwowarskim, mięsnym, drobiarskim, rybnym oraz krótkotrwałego kontaktu z produktami spożywczymi w przemyśle owocowo-warzywnym oraz wytwórniach octu i musztardy, pod warunkiem zachowania zgodności produktów z odpowiednimi wymaganiami dotyczącymi jakości zdrowotnej żywności.

Max. temp. pracy 70°C

Płyta gumowa do kontakty z żywnością produkuje się o twardości 60+/-5°Sh

 

Grubość mm Szerokość mm Długość mm Liczba przekładek
1,0 ± 0.2 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1
1,5 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1
2,0 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1
2,5 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1
3,0 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1
3,5 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1 lub 2
4,0 ± 0.3 1200 ± 30 do 10000 ± 100 1 lub 2
5,0 ± 0.5 1200 ± 30 do 5000 ± 30 ± 50 1 lub 2
6,0 ± 0.5 1200 ± 30 do 5000 ± 30 ± 50 1 lub 2
8,0 ± 0.5 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
10,0 ± 1,0 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
12,0 ± 1,2 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
15,0 ± 1,5 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
20,0 ± 1,5 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
25,0 ± 2,0 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
30,0 ± 3,0 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
35,0 ± 3,5 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
40,0 ± 4,0 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2
50,0 ± 4,5 1000 ± 30 1000 lub 1500 ± 30 1 lub 2

 

PARAMETRY FIZYKO-MECHANICZNE MIESZANEK

 

L.p. WYMAGAN I A / E LS S TOME R JM SPOŻYWCZA wg. normy /PN-81/C-04 2 4 l/
1 Twardość z toleranc j ą ShA 50 65
2 Wytrzymałość na rozciąganie min Mpa 5,0 5,0
3 Wydłużenie. w chwil i zerwania % 250 250
4 Temperatura kruchości °C  
5 Odporność na działanie oleju ASTM II, zmiana masy po 24h %  
6 Zmiana masy w mieszaninie /70cz./ izooktanu i / toluenu po 24 h i w temp.20°C %  
7 Odporność na starzenie cieplne po 144 h i w temp.7Q°C Rr Err %  
8 Odporność na starzenie cieplne po 144 h i w temp,100°C °C 30

Zapytaj o produkt Prosimy o szczegółowe opisanie zapytania.